Om oss

Vi på SmallToBig.se är en passionerad grupp individer som delar en gemensam vision: att inspirera och stödja människor på deras resa från små steg till stora förändringar inom träning, hälsa och välmående. Genom att kombinera vår expertis inom området och vår önskan att dela kunskap, strävar vi efter att skapa en inkluderande plattform som hjälper dig att uppnå dina mål och förverkliga din potential.

Möt våra grundare:

Erik – Träningsentusiasten: Erik är hjärnan bakom våra träningsprogram och expertartiklar inom träning. Med en gedigen erfarenhet inom styrketräning, konditionsträning och funktionell träning har han ägnat år åt att utforska de mest effektiva och hållbara metoderna. Hans mål är att göra träningsvärlden tillgänglig för alla, oavsett erfarenhetsnivå, och att belysa hur små framsteg kan leda till imponerande resultat.

Lina – Hälsocoachen: Lina är vår hälsocoach som delar med sig av djupgående kunskap om kost, näringslära och hälsosamma vanor. Med en bakgrund inom näringsvetenskap och livsstilscoaching har hon hjälpt otaliga människor att förändra sina matvanor och förbättra sitt välmående. Lina tror på balans och hållbarhet i alla aspekter av livet och strävar efter att inspirera andra att göra hälsosamma val som varar livet ut.

Tillsammans är vi fast beslutna att skapa en plats där kunskap, gemenskap och inspiration smälter samman för att stödja dig på din resa mot en hälsosam och aktiv livsstil. Vi är övertygade om att med rätt verktyg och stöd kan alla ta små steg mot stora förändringar och vi är redo att vara din guider längs vägen.